Ga naar de inhoud

AMICAL alpin

Berge & Abenteuer


Schloßstrasse 7
87527 Sonthofen
Duitsland

Tel. 0049-8326-3849648

Homepage: www.amical-alpin.com
E-mail: info@amical-alpin.com


Bergen en avontuur zijn onze passie, alpenglow is onze favoriete kleur, de toppen van deze wereld zijn ons thuis.

Dit alles willen wij graag met jou delen en je meenemen op onvergetelijke avonturen, naar adembenemende gebieden en naar nieuwe uitdagingen.

'TOGETHER ON THE MOVE' willen we graag samen met jou de hoogste bergen ter wereld beklimmen, de Seven Summits, maar ook talloze andere toppen. Bij ons, als jouw bergschool, is bijna alles mogelijk. Ons aanbod in de Alpen omvat een breed spectrum, van expedities, trektochten, berg- en hoogtetochten tot adembenemende mountainbiketochten. Om het hele jaar door actief te zijn, bieden wij je ook prachtige skitochten en sneeuwschoenwandelingen over de hele wereld aan. Maar je kunt ook stoom afblazen in een van onze ijsklimkampen. Als je liever meer ontspannen bent, ben je bij Yoga & Hiking aan het juiste adres.

Jij als deelnemer bent erg belangrijk voor ons! Het doel is om jouw kennis en vaardigheden te vergroten. Hiervoor bieden wij je enkele cursussen aan zodat je eindelijk kunt doen wat je altijd al wilde proberen. Daarnaast dienen vele cursussen als perfecte voorbereiding op onze expedities en bergtochten. Neem maar eens een kijkje!

Een bijzonder hoogtepunt is 'Hike & Fly'. Je kunt te voet naar boven gaan en dan paragliden, vrij als een vogel, terug naar beneden in de vallei. Geniet samen met ons van deze onvergetelijke ervaring.

Veiligheid en zorgvuldigheid zijn voor ons uiterst belangrijk, daarom worden onze tochten uitsluitend geleid door door de staat gecertificeerde berg- en skigidsen en door de staat gecertificeerde bergwandelgidsen. Er is geen vervanging voor ervaring, dus je kunt alleen maar profiteren van onze berggidsen en ons als jouw bergschool.

We kijken er naar uit om samen met jou 'SAMEN OP DE WEG' te zijn!

Jouw AMICAL ALPIN-team

-DE MOOISTE HERINNERINGEN ZIJN DE DINGEN DIE JE NOG VOOR JE HEBT-
Terug naar de inhoud