Ga naar de inhoud

AMICAL alpin

Treks & Expeditions


Hauptstrasse 15
87538 Fischen i. Allgäu
Duitsland

Tel. 0049-8326-3849648

Homepage: www.amical-alpin.com
E-mail: info@amical-alpin.com


De berggidsen van AMICAL alpin zijn jouw internationale professionals voor begeleide bergsportreizen, skitouren, alpentochten, klettersteigen, trekkings en expedities overal ter wereld. Ons aanbod reikt tot de hoogste bergen van de wereld tot dagtochten in de Alpen.

Klettersteigen en tochten in de Alpen:
Wij bieden topbeklimmingen van de Matterhorn tot de Großglockner en de Zugspitze. Klettersteigtochten in Allgäu en het Kleinwalsertal. Privétochten met staatsgediplomeerde berg- en skigidsen. Beginners- en gevorderdencursussen in alle takken van de bergsport.

Skitourenreizen:
Of het nu de Elbrus, Damavand, Noorwegen of Zuid-Amerika is, met ons bent u met volledig gekwalificeerde  berggidsen zeker onderweg in winters terrein. Vanaf het winterseizoen 2015-2016 bieden wij ook dagskitochten in Allgäu en Kleinwalsertal aan.

Trekkingreizen:
Met trekkings in Nepal, Tibet, Pakistan, India, Ecuador, Peru tot aan het speciale Afrikaprogramma met de Kilimanjaro en Mount Meru bieden wij u een zeer veelzijdig trekkingprogramma.

Expedities en Seven Summits:
Als het gaat om 6000-ers, 7000-ers of 8000-ers, met ons bent u goed verzorgd onderweg op de hoogste brgen ter wereld. Wij organiseren ieder jaar alle Seven Summits (de hoogste bergen van ieder continient) en kunnen in de laatste jaren met onze klanten fantastische successen vieren.

Onze homepage is ook in het Nederlands vertaald, zodat u op de juiste manier geïnformeerd wordt. Bij vragen kunt u altijd conact met ons opnemen. U kunt vertrouwen op onze meer dan 25 jaren ervaring, geheel naar ons motto "samen onderweg", "sterk onderweg".

Uw AMICAL alpin Team

Terug naar de inhoud