Ga naar de inhoud

Klimpark Biesbosch

Kurenpolderweg 31
4273 LA Hank

Tel. 0183-564284

Homepage: www.klimparkbiesbosch.nl
E-mail: info@klimparkbiesbosch.nl


Het leukste klimpark in de Biesbosch!
Op recreatieterrein De Kurenpolder  aan de rand van de Biesbosch heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het leukste klimpark van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer vind je het geheel vernieuwde klimbos met 7 parcoursen en ruim 75 hindernissen op een eiland. Deze parcoursen zijn zo ingericht dat ze geschikt zijn voor een brede doelgroep, van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten, scholen, familiefeestjes en natuurlijk kinderfeestjes. Bovendien zijn er diverse zipline parcoursen, in totaal wel 400m. De langste zipline is 50 meter ineens over het water en sinds 2020 hebben we zelfs een kinderzipline parcours!
Voor wie?
Klimpark Biesbosch is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om in de natuur actief te zijn. Het klimpark is voor particulieren die een heerlijk dagje willen komen klimmen en vliegen of die dit willen combineren met een leuke kanotocht in de Biesbosch, wat denk je van quadrijden bij TeamBiesbosch of gewoon lekker ontspannen op het strand van recreatieterrein De Kurenpolder. Daarnaast zijn uiteraard ook groepen welkom in het klimpark. Denk hierbij aan: een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, familieuitje of bedrijfsfeest. Gecombineerd met de activiteiten van TeamBiesbosch en de horeca plus het zwembad van de Kurenpolder verzorgen we op deze manier een top belevenis!

Ruim 75 hindernissen in het klimpark
In het klimpark zijn diverse niveaus zowel qua hoogte als qua zwaarte. Van een kinderparcours tot een zwarte route, oftewel uitdagingen voor iedereen. De niveaus van de routes liggen op 1, 3, 6 en 10 meter hoogte en uiteraard kom je de nodige uitdagingen tegen waarbij je altijd en continu bent gezekerd. De zipline in het park start op maximaal 12 meter hoogte waarmee van niveau naar niveau kan zippen. Met de langste Zip van maar liefst 50 meter vlieg je over het water naar het volgende niveau.

Laagste route super voor kinderen.
In 2020 hebben we het klimpark volledig vernieuwd en het laagste niveau is nu op 1 meter, dit is ideaal voor kids en er zit zelfs een zipline parcours op het laagste niveau bij. Houdt er wel rekening mee dat er geklommen kan worden vanaf 1.20m en tussen de 1.20 en 1.35m moet er een betalende volwassene mee klimmen. Vanaf 1.35m kunnen de kinderen zelfstandig klimmen.

Mega zipline
Naast de ruim 75 hindernissen zit er in het park totaal 400 meter zipline! Dit is voor de echte thrill seekers!! Uiteraard is het ziplineparcours ook een top aanvulling voor uw bedrijfsuitje bij TeamBiesbosch. Hiermee maak je een mooie combinatie maken met lasergame of een kanotocht door de Biesbosch!

Veiligheid in het klimpark
Wij werken met een systeem waarmee u van start tot einde continu bent gezekerd. Er bestaat geen kans dat u ergens ongezekerd op hoogte staat. Dit voelt wel zo veilig en toch hebben we uitstekend personeel om te helpen als het even niet lukt of tips nodig heeft. Tevens is het parcours gebouwd volgens de normen van de TÜV, we worden ieder jaar weer gekeurd. We zijn er dan ook trots op dat wij werken op het hoogste veiligheids- en kwaliteitsniveau.Terug naar de inhoud