Ga naar de inhoud

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Paasloërweg 14A
8378 JB Paasloo

Tel. 06-22274885

Homepage:
www.klimbos-overijssel.nl
E-mail: info@klimbos-overijssel.nl


Klimbos Avontuurlijk Paasloo, nieuwste klimbos in Overijssel!

Ben jij een echte durfal? Ga dan de uitdaging aan in dit avontuurlijke klimbos!
Klimbos Avontuurlijk Paasloo ligt in de kop van Overijssel op steenworp afstand van Nationaal Park Weerribben Wieden in het gelijknamige dorpje Paasloo.

Dit splinternieuwe klimbos is vanaf 25 maart 2016 geopend en ligt te midden van het Paasloërbos tussen de recreatiebedrijven Camping Krolsbergen, Recreatiecentrum de Eikenhof en Villapark de Weerribben.Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcours met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog! De vier parcours zijn zo aangelegd dat zowel de beginnende- als gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring kunnen genieten. Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt… Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 100 meter verder roetsjt.


  


Maar ook voor de ‘niet-klimmers’ is er genoeg dit beleven in en rondom dit klimbos. Prachtige wandelpaden die onder de parcours leiden, waarbij je als toeschouwer de klimmers kunt aanmoedigen om de hindernissen te trotseren! Ook zijn er fitness apparaten, een avontuurlijk pad ‘Kevertje Kees’ voor de allerkleinsten, een kabelbaan en een free run parcours!Maak je bezoek aan Klimbos Avontuurlijk Paasloo compleet met een van de arrangementen. Perfect voor een personeelsfeest, vrijgezellenfeest, familie-uitje, kinderfeestje of een feest met een vereniging of sportclub. Combineer het sportieve klimmen met lekker eten, zoals een lunch, gezellige barbecue of uitgebreid buffet. Alles kan in detail voor je worden geregeld.  Ook meerdaagse arrangementen zijn mogelijk, waarbij je overnacht bij Villapark de Weerribben, Recreatiecentrum de Eikenhof of Camping Krolsbergen.

Ben jij een echte durfal en ga jij de uitdaging aan? Bekijk dan onze website en reserveer jouw kaarten op www.klimbos-overijssel.nl.Terug naar de inhoud