Ga naar de inhoud

Coronel Adventure

Havenstraat 295
1271 GD Huizen

Tel. 035-5265053

Homepage: www.coronel.nl
E-mail: info@coronel.nl
Coronel Adventure het unieke spectaculaire Indoor Klimpark!


Verleg je grenzen en survival over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte. Het indoor klimpark van Coronel. bestaat uit drie routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en klim over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimpark. Een park vol hindernissen en spectaculaire parcoursen, waar het niet uit maakt of de zon schijnt of dat het regent. Natuurlijk kan je daarnaast ook gebruik te maken van alle andere activiteiten die Coronel biedt, zoals karten en lasergamen.

Voel de adrenaline en ga de uitdaging aan! Durf jij???


Het park is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar zeer zeker ook voor volwassenen die een uitdaging niet uit de weg gaan!

Kom klimmen, springen en hangen in het klimpark van Coronel. Er zijn 40 hindernissen tot wel 10 meter hoog. De moeilijkheidsgraad is oplopend. Wat gaan jullie allemaal beleven? Het klimmen begint met het uitdelen van de klimgordels en helmen. Vervolgens wordt jullie alles uitgelegd hoe veilig te klimmen en oefen je dit op het oefenparcours. Daarna kan het avontuur beginnen.

Vanaf 8 jaar kan je komen klimmen bij Coronel.Adventure, er is alleen tot 12 jaar begeleiding vanaf de grond nodig. Speciaal voor kids vanaf 6 jaar tot 8 jaar hebben we het kids klimmen. Zij  mogen dan het blauwe parcours doen onder begeleiding van 1 volwassenen per twee kinderen.


Het blauwe parcours (vanaf 8  jaar en 1,20 meter)
Het avontuur begint! Vlooiensprongen, zigzagbruggen, swingende balken en de apenbrug zijn onderdelen die je tegenkomt. Behendigheid, balans en evenwicht is wat je nodig hebt om dit parcours te doorlopen.

Het rode parcours (vanaf 8 jaar en 1,30 meter)

Dit parcours vraagt meer durf en de uitdagingen zijn groter en zwaarder. Hier moet je onder andere de touwbrug, papegaaienbalken en Wazzah sprong meesteren. Als je alle hindernissen hebt genomen zip je met de zipline over de horeca naar de andere kant.

Het zwarte parcours (vanaf 8 jaar en 1,40 meter)
Nog niet genoeg van al deze spanning en sensatie? Probeer dan ook eens het Zwarte Parcours voor maar € 5,00 extra. Op wel tien meter hoogte maak je een liaansprong, val je in zwevende netten en is er ook nog eens een klimwand. Wie durft het aan?

Dit indoor klimpark is het perfecte uitje voor het hele gezin.
Vanaf 8 jaar kan je ook de andere parcoursen doen en is er alleen begeleiding vanaf de grond nodig.

Teambuilding pur sang
Naast de 3 hoogte parcoursen, biedt Coronel.Adventure voor groepen vanaf 10 personen, een uniek teambuildingsprogramma aan. De groep wordt verdeeld in teams en onder begeleiding van een persoonlijke instructeur wordt de onderlinge competitie aan gegaan in een donkere grot, op een horizontale klimwand, het ondergrondse riool, een spectaculaire Tarzan Jump, boogschieten en nog veel meer verrassende activiteiten. Door oplossingsgericht te denken en in teamverband te handelen moeten de groepen de verschillende hindernissen overwinnen. Welke groep is het iedereen te snel af?

Veiligheid en instructies
Veiligheid staat bijCoronel.Adventure voorop. Het park en de procedures zijn TüV gecertificeerd. De benodigde technieken worden vooraf op een speciale route, onder begeleiding van ervaren instructeurs, geoefend.

Terug naar de inhoud