KlimKong - viaferrata.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

KlimKong

KlimKong

Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum

Tel. 06-51762000

Homepage: www.klimkong.nl
E-mail: info@klimkong.nl


Go KlimKong!

Denk je dat je vrienden, familie of collega’s het aandurven om een ochtend of middag gezamenlijk een klimpark avontuur te beleven in ons uniek klimpark de ‘klimboot’ te Sevenum (in Limburg nabij venlo)? Ben je avontuurlijk genoeg om aan boord een touwladder te beklimmen, een klimpark sprong te maken, touwbruggen te overwinnen of via een zipline naar de de boomtoppen te glijden? Als je deze vragen met ja kunt beantwoorden, ben je klaar voor het veiligste klimpark van Nederland!

Gelegen op het terrein van de Schatberg (Landal) aan een prachtige recreatieplas nabij Toverland. Deze unieke locatie en sfeer geeft het klimpark hierdoor ook een extra dimensie t.o.v. andere klimparken en klimbossen.

Familieleden, collega’s of vrienden die niet mee de boot in willen? Ook hiervoor hebben wij een aantal leuke alternatieven. ‘In de aap gelogeerd’, KlimKong kloten en op zoek naar KlimKong zijn enkele voorbeelden daarvan. KlimKong is een leuk alternatief voor een compleet groepsuitje.

Kom ook eens bij ons rondhangen! Voor meer informatie kunt u kijken op www.klimkong.nl

  


Klimparcours

Kids vermaak
Vrij toegankelijk voor de allerkleinsten uit het gezin. Diverse leuke speeltoestellen (o.a. klimboom). Klim & klauter!

Onderdek (Fun) (11 hindernissen)
Op het onderdek van onze klimboot zet men de eerste stappen op 1,5 meter hoogte. Via diverse obstakels  kom je bij een uitdagend klimnet. Al klimmend ga je via de mooie brug en de touwbrug naar de loopplank om vervolgens weer aan wal te komen. Leuk en avontuurlijk!Dek 2 (Family) (11 hindernissen)
Bootsmannen en vrouwen kunnen op dek 2, op zo’n 5 meter boven de grond, de uitdaging aangaan om een klimroute van zo’n 180 meter lang te bedwingen. Na diverse touwen, eilanden en netten kom je uiteindelijk bij ons wijnvat. Je eindigt met een Zipline weer terug op de grond. Uitdagend!

Dek 3 (Adventure) (12 hindernissen)

De stuurlui kunnen afstevenen op 10 meter hoogte en 202 meter om bij de eindbestemming van dek 3 het zeil te hijsen. Uitgewaaid van de zipline van route 2 stevenen de stuurlui af op zo’n 8,5 a 10 meter hoogte. Vervolgens slinger je met de lianen naar de trapeze en de x-brug en klauter je via de klimplanken richting de gigantische zipline van meer dan 100 meter lang. Fun voor iedereen!Dek 4 (Expert) (15 hindernissen)

De kapitein van het schip is diegene die alle stormen heeft getrotseerd en de vlag hijst in het kraaiennest. Wie durft het aan om op het bovendek, op 13 a 15 meter hoogte, 132 meter te overbruggen? Zoals gezegd een parcours voor de echte zeebonken!Team parcours (8 hindernissen)

Ons team parcours is ideaal geschikt voor uw bedrijfstrainingen en teamuitjes. Meer halen uit uw team? Boek eens ons teambuildingsarrangement, speciaal voor teamuitjes of introductiedagen op scholen. Onze arrangementen hebben een hoge fun factor (funbuilding), maar kunnen ook zeker voor teambuildingsdoelstellingen worden ingezet. Hiervoor bent u bij KlimKong aan het juiste adres.

  


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu