Holidays Dolomites - viaferrata.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Holidays Dolomites

Holidaysdolomites.com, made in Holland !

Via Castello 7
38023 Cles (TN)
Italië

Tel. 0039-3499-458939

Homepage: www.holidaysdolomites.com
E-mail: info@holidaysdolomites.com


Roos, van origine Nederlandse, is gepassioneerd van de Bergen. Op jonge leeftijd bezocht ze de Himalayas en de Andes en sinds 2013 woont ze in Trentino naast de Brenta Dolomieten waar ze geniet van bergwandelen, via ferrata routes over de rotsen, gletsjertochten en uiteraard skiën. U kunt er alles over lezen in haar blog.

Op pad met regionale gecertificeerde alpine berggidsen

Roos maakte van haar passie haar werk en zo is haar vakantie-website holidaysdolomites.com geboren met als doel alternatieve natuurvakanties in de Dolomieten en meer specifiek huttentochten begeleidt door regionale gidsen onder de aandacht te brengen en te promoten. Ze werkt nauw samen met de gidsen om U de mooiste tochten aan te bieden die ze allemaal zelf heeft uitgeprobeerd !

Avonturen-blog

Ook schrijft en fotografeert ze graag over via ferrata en andere tochten. Haar avonturen-blog is een niet te missen bron van inspiratie voor Uw reis in Trentino-Zuid Tirol. Vergeet niet haar video pagina te bekijken, waar ze de mooiste video’s over de regio alvast voor U heeft geselecteerd.

Contact

U kunt haar vrijblijvend contacteren voor advies op info@holidaysdolomites.com ook kan zij U in contact brengen met de berggidsen van Trentino-Zuid Tirol voor het geval U een prive-gids wenst te boeken voor rotsklimmen of ijsklimmen.

Tot ziens in de Dolomieten !

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu