Klimpark Outdoor Grolloo - viaferrata.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Klimpark Outdoor Grolloo

Outdoor Belevingspark en Klimpark Outdoor Grolloo

Oostereind 12a
9444 XD  Grolloo

Tel. 0592-501655

Homepage: www.joytime.nl
E-mail: info@joytime.nlKlimmen op een absoluut unieke plek
Het klimbos van Klimpark Outdoor Grolloo is gelegen rondom en op recreatieplas De Kleine Moere. Inmiddels zijn er 6 parcoursen gerealiseerd, variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. Met in totaal 76 hindernissen en 725 meter kabelbaan een absolute uitdaging!
De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Klimmen bij Klimpark Outdoor Grolloo biedt uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick!

  


Veiligheid boven alles!
De veiligheid is gegarandeerd  van dubbele zekeringslijnen. Voordat het echte werk begint, krijgt iedereen een uitgebreide instructie. Daarna legt iedereen het oefenparcours af. Lukt het jou? Dan mag je verder klimmen in de andere parcoursen.

Onder regelmatige controle van ons personeel pas je het geleerde toe in de praktijk. Na de instructie van een heb je twee uur de tijd om te klimmen. Ben je na deze twee uur nog vol energie? Voor € 5,- koop je een uur extra klimtijd en krijg je de mogelijkheid om De Sensatie te beklimmen.  Er is maar één maar… Voor het parcours De Sensatie moet je 13 jaar zijn met een minimale lengte van 1 meter 50. Veilig en verantwoord, natuurlijk avontuurlijk.

Begeleiding van kinderen
Kinderen van 8 tot en met 10 jaar moeten zonder uitzondering worden begeleidt door een mee klimmende volwassene. Kinderen van 11 jaar en 12 jaar mogen zelfstandig klimmen, maar ouders en/ of begeleiders zijn verplicht aanwezig. Onze instructeurs hebben het recht (en de plicht) om in te grijpen en het klimmen te stoppen als het toch niet zelfstandig veilig lukt
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen onder toezicht klimmen in het Kleintje Klimpark.


Outdoor Belevingspark
In het Outdoor Belevingspark bieden we de ‘standaard’ outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aan. Boogschieten, mountainbiken, Geo Cachen, over de hindernisbaan, quad rijden*, kanovaren… Of wat dacht je van klimmen op een van onze 8 uitdagende klimwanden?

  


4 uur lang onbeperkt plezier en vertier…
… En dat allemaal met één entreekaartje! Op het water, recreatief, sportief of juist lekker in de omgeving. Van jong tot oud, voor ieder wat wils! De meeste activiteiten kun je lekker zelfstandig doen, of door middel van instructies uitgelegd met foto’s bij de activiteit.

Bij aankomst in het Outdoor Belevingspark ontvang je bij de receptie een plattegrond. Na de toelichting van deze plattegrond ga je los! Naast de zelfstandige activiteiten, zijn er ook activiteiten waar een instructeur bij staat om je te helpen. Zoals het vlotten bouwen, wand klimmen of boogschieten.

  


Eten & drinken
Bij ons heb je uitgebreide mogelijkheden om te eten en te drinken. Want dat is heerlijk na een dag actief te zijn geweest! Koffie met gebak, een patatje met een lekkere snack, een plate of een biertje met lekkere borrelhapjes: bij ons is het mogelijk!

Groepsactiviteiten
Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor je vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of familiedag…Of voor een leuk teamuitje. Hoe dan ook: voor elke groep wat wils. We bieden namelijk ook hele leuke groepsactiviteiten aan. Dit kan ook indoor worden gedaan, binnen in onze recreatieboerderij.

Want wij maken werk van vrije tijd!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu