Klimbos Veluwe - viaferrata.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Klimbos Veluwe

Klimbos Veluwe

Natuurpark Berg & Bos
J.C. Wilslaan 21
7313 HK  Apeldoorn

Tel. 088-5546636 of 088-klimmen

Homepage: www.klimbos.nl
E-mail: info@klimbos.nl


Een spannend uitje voor jong en oud!

Klimbos Veluwe is een unieke en enerverende beleving voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen. Je legt zelf een route af tussen de bomen. We hebben 6 routes en ca 80 verschillende overgangen die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Een bezoek aan Klimbos Veluwe duurt maximaal 3 uur en na afloop kun je nagenieten onder het genot van een drankje of ijsje.

Kids Klimbos
Voor de kleinere bezoekers hebben we speciaal het Kids Klimbos. Mooi voor als je met je arm gestrekt al wel tot de lifeline op 1,40 meter reikt, maar nog niet de 1,80 meter haalt van de andere routes.

Kom jij tot "No limit"?
De groene "Discovery" route begint op ca. 2 meter boven de grond en wie durft kan doorgaan tot maar liefst 15 meter hoogte op de zwarte route "No Limit". De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Je mag ook een makkelijke route nog een keertje doen.

     


Veiligheid boven alles
Veiligheid heeft voor het Klimbos Veluwe de hoogste prioriteit. Het park en onze procedures zijn TüV gecertificeerd. Voor de start nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten en instructie van een ervaren medewerker. Je laat op de demonstratie route zien dat je alles begrepen hebt en om daarna zelf de boom in te klimmen.

Jongeren onder 18 jaar klimmen onder begeleiding van een ouder. Medewerkers van het Klimbos houden toezicht en helpen waar nodig. Voor openingstijden en prijsinformatie, zie www.klimbos.nl.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu