Klimbos Survival Winterswijk - viaferrata.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Klimbos Survival Winterswijk

Klimbos Survival Winterswijk

Bataafseweg
Winterswijk

Tel. 06-20536870

Homepage: www.kswinterswijk.nl
E-mail: info@kswinterswijk.nl


Wij zijn het hele jaar op afspraak geopend tussen zonsopgang en zonsondergang!

Op diverse hoogte in het bos veel spannende activiteiten zoals een tokkelbaan, indianenbrug, trapezesprong, klimtouwen, klimhindernissen, evenwichtsbalken, klossen op hoogte, ladders, abseilen enz.

Alle activiteiten kunnen door iedereen, vanaf ongeveer 7 jaar gedaan worden en zijn een geweldige uitdaging, wat je ook doet! Kies hoe hoog je wilt gaan, hoe ver je  wilt springen, met hoeveel tegelijk op 1 plateau gaat staan….
De activiteiten worden zo aangeboden dat er voor ieders persoonlijke beleving een uitdaging ontstaat die zich op de grens van het haalbare beweegt: Hoe ver wil je dat de trapeze hangt? Haal je het als je met knikkende knieën op de top van de paal staat te wiebelen en je wilt springen?De veiligheid blijft op elk niveau 100% en wordt gewaarborgd door deskundige begeleiding en gebruik van gecertificeerde materialen. De constructies zijn volgens de Europese normen aangelegd.

Goed beveiligd, geïnstrueerd en gezekerd geven wij je de kans door bomen te klauteren en te slingeren. Voor deelname heb je een avontuurlijke-grensverleggende instelling nodig.
Er zijn diverse mogelijkheden voor kinderen en volwassenen vanaf 4 jaar, verschillende mogelijkheden voor groepen vanaf 6 á 8 personen.


Mogelijkheden
- Ben jij net jarig geweest, en wil eens een ander partijtje dan je vriendjes / vriendinnetjes geven?
- Hou je van een uitdaging, grensverlegging, lol maken?
- Kun je eigenlijk wel tegen je verlies, of ben jij een geboren winnaar?
- Heb je collega’s in je werk waar je een bedrijfsuitje voor wilt organiseren en wil jij je team iets extra’s geven?
- Gaan je vrienden trouwen en wil je een vrijgezellenfeestje organiseren of zoek je een gezellig uitstapjeKlimparcoursen op hoogte Bos Bataafseweg
Klimmen op een hoogte van 5 tot 14 meter. Grensverleggende avontuurlijke activiteit.U dient als ouder zelf te beslissen of uw kind zelfstandig mag klimmen. Geadviseerde lengte is ongeveer 1.50. U dient dan wel “beneden” te blijven, en mee te lopen voor aanwijzingen/controle. Wij adviseren deelnemers onder de 10 jaar 1 volwassene met 1 kind mee te laten klimmen, maar indien u vindt dat uw kind “zelfstandig” kan klimmen kunt u er voor kiezen om ze alleen te laten gaan. Alle deelnemers kunnen na eigen risicoverklaring en indien nodig met toestemming van ouders zelfstandig klimmen.
De deelnemers worden in tweetallen verdeeld en na een 1/2 uur uitgebreide veiligheidsinstructies kan er geklommen worden.

Het gekozen parcours hangt af van het niveau van de groep deelnemers.
Kosten: t/m 11 pers. € 160,= vast bedrag. Vanaf 12 personen of meer € 14,50 pp. Totale tijd: 2 tot 2,5 uur.

  


Survival hindernisbaan Bos Bataafseweg
Maximale hoogte op enkele punten 3,50 meter. Teambuilding en samenwerkings–opdrachten en een wedstrijd voor deelnemers vanaf 8 jaar. Na uitleg een proefronde. Deze activiteit is zonder gebruik van klimgordels of broekjes en zonder gebruik van een klimset. Het niveau wordt op de deelnemers aangepast. Na een pauze van 10 min. een wedstrijd. Kosten: T/m 11 personen vast bedrag € 88,=.Vanaf 12 personen of meer € 8,= pp. Totale tijd: 1,5 tot 2 uur.
Klimboom met trapezesprong of pendule sprong Bos Bataafseweg:
Grensverleggende activiteit vanaf ongeveer 8 jaar.  Gezekerd met een integraalgordel door een zekeraar begeleid een boom van 14 meter in klimmen, dmv dik touw rondom de boom. Boven op een plateau van 30cm durven staan en via een sprong van 1 meter naar de trapeze weer begeleid naar beneden gaan. Tijd: Ongeveer 5 min. per persoon. Kosten: t/m 11 personen € 60,= vast bedrag. Vanaf 12 personen of meer € 5,50 pp. Tijd: Ongeveer 5 min. per persoon.Mini-parcours Bos Bataafseweg

Maximale hoogte 3 meter. Het parcours bevat een mini tokkelbaan/kabelbaan voor kinderen vanaf 4 tot maximaal 12 jaar. Deelnemers krijgen klimbroekje aan met leeflijn en carabiner.
Ze klimmen, slingeren, balanceren op een mee te lopen parcours (enige hulp van ouders wordt gevraagd).
Na 1 uur klimmen een pauze van 10min. en daarna de minikabelbaan. Voor de allerkleinsten met een lengte onder de 1.20 dienen de kinderen een avontuurlijke instelling te hebben en niet te angstig zijn, anders kan dit problemen opleveren met de bediening van de karabiners en hoogten in het parcours.
Kosten: tot 11 pers.incl.klimset € 88,= Vanaf 12 personen of meer € 8,= pp incl.klimset.

Bootcamp Bos Bataafseweg
Bootcamp is gebaseerd op trainingen van het Amerikaanse leger.  Je hoeft niet bang te zijn dat je bij bootcamp wordt uitgescholden of vernederd, maar reken er wel op dat je tot het uiterste wordt gepusht. Daarbij is het bij bootcamp een enorme stimulans dat je in groepsverband traint, je buurvrouw of -man heeft het net zo zwaar als jij. Doordat je elkaar motiveert, houd je het langer vol en haal je het allerbeste uit jezelf.
Deze activiteit is te boeken voor groepen vanaf 6 personen, en minder geschikt voor deelnemers onder de 16 jaar. Kosten: T/m 11 personen vast bedrag € 88,=. Vanaf 12 personen of meer € 8,= pp. Totale tijd: 1 tot 1,5 uur.


Prijsinformatie 2014

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu