Klimbos Gooi Eemland - viaferrata.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Klimbos Gooi Eemland

Klimbos Gooi Eemland

Hoge Vuurscheweg 9
Landgoed Pijnenburg
3749 AB Lage Vuursche (Baarn)

Tel. 088-5546636 of 088-klimmen

Homepage: www.klimbosgooieemland.nl
E-mail: info@klimbos.nl


Een spannend uitje voor jong en oud!


Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche (Baarn) is een unieke en enerverende beleving voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen. Je legt zelf een route af tussen de bomen. We hebben 7 routes en ca. 85 verschillende overgangen, die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Een bezoek aan Klimbos Gooi Eemland duurt gemiddeld drie uur en na afloop kun je nagenieten onder het genot van een drankje of een ijsje.

   


Junior klimbos
Voor de jongere bezoekers vanaf 7 jaar hebben we speciaal het Junior Klimbos "Van Oranje". Goed voor als je met je arm gestrekt wel tot de lifeline op 1.30 meter reikt, maar nog niet de 1.60 meter van de andere routes haalt. Dit Junior klimbos bestaat uit 2 routes en meer dan 35 overspanningen. Spektakel op 2 tot 5 meter hoogte.

Kom jij tot de "Maximaal"?

De "De Kroning" route begint op ca. 3 meter boven de grond. Wie durft kan doorgaan tot maar liefst 22,5 meter hoogte op de route "Maximaal". De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Is zwart te uitdagend of te zwaar dan mag je een gemakkelijker route natuurlijk nogmaals klimmen.

Veiligheid boven alles
Veiligheid heeft voor het Klimbos Gooi Eemland de hoogste prioriteit. Het park en onze procedures zijn TüV gecertificeerd, volgens de Europese normering voor Klimbossen. Voor de start nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten en instructie van een ervaren medewerker. Je laat op de demonstratieroute zien dat je alles begrepen hebt om daarna zelf de boom in te klimmen.


Link naar video: http://vimeo.com/96947279

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu