Klimbos Brabantse Wal - viaferrata.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Klimbos Brabantse Wal

Klimbos Brabantse Wal

Landgoed Lievensberg
Bergen op Zoom

Tel. 088-5546636 of 088-klimmen

Homepage: www.klimbosbrabantsewal.nl

E-mail: info@klimbos.nl


Een spannend uitje voor jong en oud!
Klimbos Brabantse Wal in bergen op Zoom is een unieke en enerverende ervaring voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline. Je legt zelf een route af tussen de bomen. Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom heeft 6 routes en ca. 100 verschillende overgangen. Deze variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Een bezoek aan Klimbos Brabantse Wal duurt maximaal drie uur. Na afloop kun je nagenieten onder het genot van een drankje of een ijsje.

Junior klimbos
Voor de kleinere bezoekers, vanaf 7 jaar, hebben we het Junior Klimbos. Ideaal voor als je met je arm gestrekt al wel tot de lifeline op 1.40 meter reikt, maar nog niet de 1.80 meter haalt van de andere routes. Dit Junior klimbos bestaat uit 2 routes en meer dan 35 overspanningen. Spektakel op 3 tot 5 meter hoogte.

   


Kom jij tot de "Sensation"?
De groene "Discovery" route in klimbos Brabantse wal in Bergen op Zoom begint op ca. 3 meter boven de grond en wie durft kan doorgaan tot maar liefst 14 meter hoogte op de rode route "Sensation". De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Is Rood te uitdagend of zwaar, een gemakkelijkere route mag je natuurlijk gewoon nog een keer klimmen.

Veiligheid boven alles
Veiligheid heeft voor het Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom de hoogste prioriteit. Het park en onze procedures zijn TüV gecertificeerd volgens de Europese normering voor Klimbossen. Voordat er geklommen wordt nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten. Daarnaast krijg je instructie van een ervaren instructeur. Je laat op de demonstratie route zien dat je alles begrepen hebt. Hierna mag je zelf de boom in klimmen.


Tot ziens in ons klimbos!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu