Klimbos Achterhoek - viaferrata.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Klimbos Achterhoek

Klimbos Achterhoek

Hengeloseweg 2
(bij Pannenkoekboerderij De Heikamp)
7261 LV Ruurlo

Tel. 088-5546636 of 088-klimmen

Homepage: www.klimbosachterhoek.nl
E-mail: achterhoek@klimbos.nl


Klimbos Achterhoek in Ruurlo is een unieke en enerverende beleving voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen. Je legt zelf een route af tussen de bomen. We hebben 6 routes en ca. 100 verschillende overgangen, die variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte. Een bezoek aan Klimbos Achterhoek in Ruurlo duurt maximaal drie uur en na afloop kun je onder het genot van een drankje of een ijsje.

Junior klimbos
Voor de kleinere bezoekers vanaf 7 jaar hebben we speciaal het Junior Klimbos. Mooi voor als je met je arm gestrekt al wel tot de lifeline op 1.40 meter reikt, maar nog niet de 1.80 meter haalt van de andere routes. Dit Junior klimbos bestaat uit 2 routes en meer dan 25 overspanningen. Dit is spektakel op 3 tot 5 meter hoogte.


Kom jij tot "Sensation"?
De groene "Discovery" route in klimbos Achterhoek begint op ca. 3 meter boven de grond. Wie durft kan doorgaan tot maar liefst 14 meter hoogte op de rode route "Sensation". De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Is Rood te uitdagend of te zwaar? Een gemakkelijkere route mag je natuurlijk nogmaals klimmen. In combinatie met het junior klimbos zorgt dit voor het ideale uitje voor jong en oud.


Veiligheid boven alles
Veiligheid heeft voor het Klimbos Achterhoek in Ruurlo de hoogste prioriteit. Het park en onze procedures zijn TüV gecertificeerd volgens de Europese normering voor Klimbossen. Voor de start nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten en instructie van een ervaren medewerker. Je laat op de demonstratie route zien dat je alles goed begrepen hebt om daarna zelf de boom in te klimmen.Wij zien u graag terug in ons klimbos!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu