Klettersucht - viaferrata.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Klettersucht

Klettersucht

Kletter- und Bergsportschule

Peter Bayer
Staatlich geprüfter Berg- und Skiführer

Lilling 1a
91322 Gräfenberg
Duitsland

Tel. 0049-9192-994581
Mobiel 00349-179-5093437

Homepage: www.klettersucht.de
E-mail: info@klettersucht.de


Bij de Kletter- und Bergsportschule "Klettersucht" is de naam het programma. Eigenaar Peter Bayeris een door de staat erkende Berg- und Skiführer en van kinds af aan als klimverslaafde in zijn eigen regio Fränkische Schweiz onderweg.

Het aanbod van klettersteigen omvat ééndaagse opleidingen in het Hirschbachtal in de Hersbrucker Schweiz, Bayern, alsmede begeleide  klettersteigweken en weekenden in de Alpen (o.a. Dolomiten, Trentino, Wetterstein, Allgäu). Klik hier voor het programma.

Klassieke alpinetochten op de hoge gletsjerbergen van de Oost- en Westalpen, begeleiding op indrukwekkende klimroutes in vele regio's in de Alpen in de zomer, skitochten, freeriden, en waterval-ijsklimmen in de winter, dat zijn andere activiteiten uit het veelzijdige programma van Klettersucht.de.

Het zwaartepunt van onze klimschool zijn cursussen, die uiteenlopen van eenvoudige beginnerscursussen van 3 uur en weekendcursussen voor beginners en gevorderden tot sportklimcursussen (met als zwaartepunt voorklimmen). Daarnaast zijn er speciale klimcursussen voor gezinnen, klimvakanties in de Fränkische Schweiz, sportklimtrainingskampen in bijv. Arco, het zuiden van Frankrijk of Tessin en klimreizen naar bijv. Geyikbayiri bij Antalya.

Verder is het natuurlijk mogelijk om bij Klettersucht.de op basis van uw speciale wensen uw eigen programma samen te stellen voor groepen of individuen. Uw droom verwezenlijken wij graag! Naar wens worden ook bedrijfsuitjes georganiseerd.

In samenwerking met gediplomeerde sociaalpedagogen en belevenispedagogen organiseren wij inmiddels zeer succesvol belevenispedagogische projectdagen voor scholen. Dit wordt door een klein flexibel team van gemotiveerde dor de overheid gecertificeerde berg- en skigidsen mogelijk gemaakt.

Programma en verdere informatie vindt u op www.klettersucht.de

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu