Bergsportschule ProAlpin - viaferrata.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Bergsportschule ProAlpin

Bergsportschule ProAlpin

Veilbronn 17
91332 Heiligenstadt (Fränkische Schweiz)
Duitsland

Tel. 0049-9505-8050390

Homepage: www.bergsportschule.com
E-mail: info@proalpin.com


Bergsportschule ProAlpin is gevestigd in het hart van de Fränkische Schweiz en biedt snuffelklettersteigcursussen aan in de Hersbrucker Schweiz alsmede cursussen voor beginners en gevorderden in de Frankenjura en de gehele Alpen. Hier kun je meer informatie vinden over de klettersteigcursussen: www.bergsportschule.com/tourtyp/klettersteige. Heb je interesse in een andere klettersteig of wil je advies over klettersteigen, neem dan gerust contact met ons op en we plannen samen jouw wensroute in.

De leiding van de bergsportschool is in handen van de staatsgediplomeerde berggids Christian Donner, die samen met zijn professionele berggidsen een veelzijdig programma rondom buitensporten aanbiedt. Christians berggidsen brengen naast veel ervaring en gebiedskennis een grote mate van enthousiasme en passie voor de bergsport met zich mee. De groepen zijn steeds klein en maken zo een individuele begeleiding mogelijk tijdens cursussen en gegidste routes.

Enkele highlights uit ons programma zijn bijv. skitochten in IJsland, Chili, op de Lofoten, de Canadese Rocky Mountains of Noorwegen. Kijk hier voor meer informatie: www.bergsportschule.com/tourtyp/skitourenreisen.

Wie in de zomer een uitdaging zoekt, vindt deze zeker bij de hoogalpiene tochten: van makkelijke tot moeilijke vierduizenders, tot hoogalpiene routes in het Mont Blanc massief en tochten in Tanzania willen de professionele berggidsen van ProAlpin de hoogte in met un gasten! Meer informatie vind je hier: www.bergsportschule.com/tourtyp/hochtouren.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu